English  Svenska

Villkor

Betalning
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Betalningsvillkor
Vi använder Klarna som betalningsförmedlare och erbjuder fakturabetalning (ingen fakturaavgift) delbetalning, kortbetalning samt direktbetalning via bank.
Fullständiga betalvillkor hittar du här

Leverans
Beställningar skickas normalt sett samma dag eller första vardagen efter att beställningen gjorts. Leveranstiderna kan variera beroende av var i landet man bor: 1-4 arbetsdagar efter att vi skickat.

Retur

Om du vill returnera en eller flera varor och samtidigt bli återbetald ska du skicka tillbaka varan eller varorna till oss senast 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Produkterna du skickar tillbaka måste vara oanvända och skickas tillbaka i nyskick tillsammans med originalförpackningen. Vid en retur bekostar du portokostnaden för returen på egen hand. Om du istället önskar göra ett byte till någon annan produkt står vi för returfrakten. 


Skicka paketet till oss:

1. Lägg produkten eller produkterna i ett paket
2. Bifoga namn och beställningsnummer i paketet
3. Skriv orsaken till din retur på lappen

Skriv till oss via e-post:

1. Maila till info(snabel-a)formodesign.com
2. Skriv namn & ordernummer + retur i ämnesraden
3. Uppge vilka produkter du skickat tillbaka
4. Skriv vilket datum du postade returen

Returadress:

Formodesign
Industrigatan 7
619 33  Trosa


Hur hittar jag mitt ordernummer?

Ditt beställningsnummer finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Hur hittar jag produkternas namn?

Alla produkter och produktnamn finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Kan ni skicka en retursedel?

Vid returärenden bekostad du fraktkostnaderna på egen hand. Vi kan därför inte skicka en retursedel till dig. Om du istället vill göra ett byte till en annan storlek eller en annan produkt erbjuder vi dig att göra ett kostnadsfritt byte. 

Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid nyttjande av ångerrätt betalar du (kunden) returfrakten. Så snart vi kan efter mottagande av returen genomför vi återbetalning eller kreditering av faktura beroende av valt betalsätt.

Mejla oss på info(snabel-a)formodesign.com och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor.

Reklamationer
Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara ber vi dig att kontakta oss via epostadressen längst ner på sidan eller via kontaktformuläret.

Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. Vi följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Vanligt slitage ersätts ej.

Vid eventuell returfrakt av skadad/felaktig vara står alltid vi för returkostnaden. Notera dock att vi endast står för kostnaden om du först kontaktat oss och fått instruktioner att skicka tillbaka varan.

Outlösta försändelser
För beställda ordrar/paket som ej hämtats ut i tid förbehåller sig formodesign.com rätten att ta ut en hanteringsavgift om 245 kr för att täcka frakt och returfrakt samt företagets administrativa kostnader.

Återbetalningar
Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. Fakturor krediteras och skickas ut på nytt, kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Klarna.

Kontaktinformation
Full kontaktinformation inklusive fysisk adress, emailadress och/eller telefonnummer till kundsupport samt organisationsnummer finns längst ner på varje sida i butiken.

Powered by Talex e-handelssystem